Sötét főnix

Megjelenés: 2019. június 0.

Ennek következtében az X-Meneknek az eddigi legnagyobb.

FilmSpot Trailer Recommended for you.

Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. Ez az X-Men filmsorozat tizenkettedik része, valamint az X-Men: Apokalipszis folytatása.

Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed. Böngészés. Feltöltés. Loopr. Directed by Simon Kinberg. With James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult.

Kiadó: Képkocka Kiadó.

Jean Grey begins to develop incredible powers that corrupt and turn her into a Dark Phoenix, causing the X-Men to decide if her life is worth more than all of humanity. Amikor megláttam nemrég, hogy végre megcsinálják rendesen filmben (az X3-at ne vegyünk annak), baromira örültem, mondom, ez a mai technikai adottságokkal nagyon ülni fog. Nos, már vannak kételyeim, de ne kiabáljuk el. A történet a Marvel valamennyi X-Men rajzfilmsorozatában felbukkan ilyen vagy olyan formában. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit. Eddig 122 alkalommal nézték meg. Egy háború margójára.

2019. máj. 28. VIDEÓ - X-Men: Sötét Főnix előzetes magyar nyelven és eredeti nyelven is megnézhető oldalunkon, az előzetes mellett letölthetsz .

Quicksilver Saves Everyone From Solar Flare Scene - X-MEN DARK PHOENIX (2019) Movie CLIP HD - Duration: 3:20. Sajnos ezzel a csúcsponttal és lezárással adós marad a film, de legalább annak örülhetünk, hogy az Apokalipszis hibáit nem követi el. Index - Kultúr - Itt az ideje jegelni a mutánsokat. Ennek most már vége lesz, és alig várom, hogy pár évet pihentessék a franchise-t, hogy aztán Kevin Feige és a Marvel megmutassa, miért. Egy. VIDEÓ - Nem várt helyzetben kéri a NASA az X- ek segítségét.

Film adatlap. Tehát Boone szerint ezt kellene valahogy megugrani. Ez az X-Men filmsorozat tizenkettedik része, valamint az X-Men. What do you think of her Jean. Sorozat: MARVEL KLASSZIKUSOK.

http://www.proedcontinuum.org/blog/?p=222#comment-581242